Ο Mark Webber βρέθηκε μία ανάσα από τη δεύτερη θέση στο βάθρο του Ινδικού Grand Prix αλλά προς το τέλος του αγώνα, ο Fernando Alonso του έκλεψε τη δεύτερη θέση με αποτέλεσμα ο Αυστραλός να περιοριστεί στην 3η θέση, μπροστά από τον Lewis Hamilton. Ας δούμε τι δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα στην Ινδία.

Απόλαυσα τον αγώνα σήμερα. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και δυσκολεύτηκα να βρω ρυθμό. Ο Fernando και ο Lewis ήταν πολύ δυνατοί και χωρίς τη βοήθεια του KERS, ήταν πολύ δύσκολο. Τελικά, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που οδήγησα και σίγουρα θα επανέλθουμε στο Abu Dhabi.

Απ’εκεί και πέρα, ο Webber αναφέρθηκε για το περιστατικό που είχε με το KERS στην RB8 και τόνισε:

Κατάφερα να σπάσω τη ζώνη του DRS από τον Fernando και σε κάποιο σημείο να απομακρυνθώ από αυτόν. Στη συνέχεια, οι μπλέ σημαίες δεν έκαναν τίποτα για τους backmarkers. Πραγματικά, αυτό μας σκοτώνει. Όταν αντιμετώπισα το πρόβλημα με το KERS, o Fernando μας πέρασε και πραγματικά πίεσα για να φτάσω στον τερματισμό, μπροστά από τον Lewis. Ήμουν τυχερός γιατί ο Hamilton έκανε ένα μικρό λάθος στον 57ο γύρο κι αυτό μας κράτησε μπροστά. Τελικώς, είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα αλλά όχι αρκετά, μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς.

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images]