J.Button: “Αυτή είναι η χειρότερη μου χρονιά στη McLaren!”

Σχετικά άρθρα

Βρίσκεται στην 6η θέση του Πρωταθλήματος και απέχει 102 ολόκληρους βαθμούς από τον πρώτο Sebastian Vettel. Το θέμα που δημιουργείται δεν είναι και τόσο η διαφορά από τον Γερμανό αλλά η συνολική απόδοση του Jenson Button τη φετινή χρονιά. Έχει 2 νίκες και 5 podiums. Απ’εκεί και πέρα, η κατάσταση είναι απλά μετριότατη για έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή της εμβέλειας του Βρετανού. Το αποτέλεσμα λέει 2 εγκαταλείψεις και άλλοι 4 τερματισμοί εκτός της βαθμολογούμενης δεκάδας. Αν πάρουμε το τελικό αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι είναι η χειρότερη χρονιά του Jenson Button στη McLaren και με μαθηματική ακρίβεια. Ας δούμε τι δήλωσε ο ίδιος ο Jenson το πρωί της Τρίτης στα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτό το αυτοκίνητο δεν ταίριαξε μαζί μου, όπως τα προηγούμενα 2 που είχαμε. Απ’τη μέρα που ήρθα στην ομάδα, αυτή είναι η χειρότερη μου χρονιά. Τα τελευταία Σαββατοκύριακα ήταν πραγματικά δύσκολα, είχαμε σχεδόν ένα πρόβλημα κάθε φορά. Αυτό πρέπει να σταματήσει, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι.

Και πρόσθεσε:

Το αυτοκίνητο λειτουργεί με ασυνήθιστο τρόπο. Λειτουργεί πολύ καλά για τον Lewis και κάποιες φορές και σε μένα. Αυτό δε δηλώνει συνέπεια. Το Σαββατοκύριακο ήταν παράξενο. Την Παρασκευή και το Σάββατο (το πρωί) είχαμε καλή απόδοση. Στις κατατακτήριες και στον αγώνα δεν ήταν φοβερό κι αυτό δεν μου προκαλεί έκπληξη.

Ο Βρετανός εμφανίστηκε απογοητευμένος για την όλη κατάσταση και πρόσθεσε ότι έχουν άλλους 2 αγώνες και σ’αυτούς πρέπει να δουλέψουν σωστά, ούτως ώστε να ξεπεράσουν τη Ferrari στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών. Παραδέχτηκε, ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα (λόγω της διαφοράς – 22 βαθμοί) αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Σίγουρα, ο Jenson περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη χρονιά και το νέο αυτοκίνητο. Θα ‘χει την ευκαιρία να δουλέψει επάνω σ’αυτό και φυσιολογικά θ’αποτελέσει το νούμερο 1 οδηγό της ομάδας για το 2013!

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...