Το ιστορικό Magny-Cours στη θέση του New Jersey;

Σχετικά άρθρα

Το 2008 ήταν ίσως η καλύτερη χρονιά του Felipe Massa στη Formula 1. O Βραζιλιάνος κέρδισε 6 αγώνες και έχασε τον τίτλο για 1 μόλις βαθμό από τον Πρωταθλητή, εν τέλει, Lewis Hamilton. Ανάμεσα σε αυτές τις νίκες μπορεί να ξεχωρίσει η νίκη στο Magny-Cours. Ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας στο καλεντάρι της Formula 1. Τελευταίος νικητής, ο Felipe Massa. Ναι, καλά διαβάσατε, ο Βραζιλιάνος έχει αυτή τη συγκυρία με το μέρος του. Βρέθηκε μία ανάσα από την αποχώρηση του από τη Scuderia Ferrari και τελικά, ίσως έχει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στο Magny-Cours την επόμενη χρονιά για να υπερασπιστεί αυτή του τη νίκη! Ας δούμε τι δήλωσε ο Bernie Ecclestone για την ενδεχόμενη επιστροφή του Magny-Cours στο καλεντάρι.

Αν πάμε στη Γαλλία, τότε αυτό θα είναι στο Magny-Cours!

Ερωτηθείς αν υπάρχει συγκεκριμένη χρονολογική περίοδος για τη διεξαγωγή του Γαλλικού Grand Prix, απάντησε:

Θα είναι στις 23 Ιουνίου, πριν το Βρετανικό Grand Prix. Αυτό θα έκανε αίσθηση, έτσι δεν είναι;

Αναμφίβολα, μία τέτοια επιστροφή θα έδινε στη Formula 1 λίγη από τη χαμένη της αίγλη. Μια ιστορική πίστα, μία πίστα που έκανε αρχή το μακρινό 1906 και έριξε αυλαία το 2008. Το Magny-Cours φιλοξένησε αμέτρητες μάχες και αμέτρητους Πρωταθλητές. Michael Schumacher, Alain Prost, Juan Manuel Fangio, Niki Lauda και τους πιο πρόσφατους Fernando Alonso και Kimi Raikkonen. Είναι μία πολύ καλή και προσεγμένη κίνηση στη σκακιέρα της FIA κι ελπίζω η επιστροφή του Magny-Cours στο καλεντάρι να γίνει σύντομα.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...