McLaren και Mercedes, συνεχίζουν μαζί!

Σχετικά άρθρα

Είναι, ίσως, μία από τις μακροβιότερες συνεργασίες που υπάρχουν μεταξύ ομάδας και κατασκευαστή στην ιστορία της Formula 1! Κι όμως, η McLaren συμφώνησε να συνεχίσει με την Mercedes για πολλά χρόνια ακόμη. Αρχικά, είχαν διαρρεύσει φήμες περί διάσπασης των δύο και συνεργασίας της McLaren με τη Honda. Τελικώς, οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν έχουν λυθεί και οι δύο εταιρείες συνεχίσουν μαζί μέχρι νεωτέρας. Ο Martin Whitmarsh τοποθετήθηκε επ’αυτού:

Θα συνεχίσει να ονομάζεται McLaren Mercedes για αρκετά χρόνια ακόμη. Είναι μία καλή εταιρική σχέση που λειτουργεί καλά. Είμαστε για 18 ολόκληρα χρόνια μαζί και θα συνεχίσουμε να είμαστε για αρκετά ακόμη. Νομίζω ότι φτάσαμε σε μία πολύ καλή συμφωνία αλλά, νομίζω, ότι αυτό που μένει είναι ότι έχουμε καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Ερωτηθείς, o Martin Whitmarsh, τι είναι αυτό που κρατάει μέσα απ’αυτή τη συμφωνία, τόνισε:

Σίγουρα, έχω ασχοληθεί προσωπικά με τη Mercedes. Έτρεξα την πλευρά του κινητήρα και σίγουρα γνωρίζουμε τους ανθρώπους και την άψογη δουλειά της Mercedes. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος της οικογένειας της Mercedes!

Αδιαπραγμάτευτα, η συγκεκριμένη συμφωνία δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση 2014! Για να δούμε, θα βγει ευνοημένη η McLaren ή απλά η Mercedes θ’ανέβει 1 επίπεδο πιο ψηλά με την κατασκευή και εξέλιξη των νέων κινητήρων;

[Πηγή: Daily Mail | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...