Η BMW M6 Gran Coupe παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στη Γερμανία [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Η BMW σε μια ειδική εκδήλωση στη Γερμανία, παρουσίασε σε κάποιους VIP πελάτες της, την M6 GranCoupe. H M έκδοση της Σειράς 6 Gran Coupe διαθέτει νέο bodykit με τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και διαθέτει ζάντες 20″.

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο V8 biturbo 4.4-λίτρων κινητήρα που φορά τόσο η νέα Μ5 όσο και η νέα M6, αποδίδοντας 560 άλογα με 680 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλόδισκο κιβώτιο με τα τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 4.5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2013 στην έκθεση του Detroit με τις πωλήσεις της να ξεκινούν το δεύτερο εξάμηνο του 2013.

Ανανέωση: Προστέθηκαν περισσότερες φωτογραφίες

[Πηγή: Autohome, BimmerPost]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...