Photo Gallery: 15ο Ιστορικό Rally Monte Carlo

Σχετικά άρθρα

Το 15το Ιστορικό Rally του Monte Carlo διεξήχθη από τις 28 Ιανουαρίου του έως τις 4 Φεβρουαρίου του 2012 αλλά τώρα έπεσαν στα χέρια μας φωτογραφίες από το rally που πέρασε από το Τορίνο.

Τις φωτογραφίες τις έβγαλε ο Αλέξανδρος, αναγνώστης μας ο οποίος σπουδάζει στο IED του Τορίνο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφίσει τα ιστορικά μοντέλα που συμμετείχαν στο φετινό rally.

Το Rally ξεκίνησε από το Oslo, πέρασε από τη Βαρσοβία, τη Γλασκόβη, τη Βαρκελώνη, το Μονακό, το Τορίνο και κατέληξε στη Ρέμς, διανύοντας συνολικά 2.500 χλμ.

Το επόμενο ιστορικό Rally του Monte Carlo θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου του 2013 και θα τελειώσει την 1 Φεβρουαρίου και θα περάσει από Βαρσοβία, Κοπεγχάγη, Γλασκόβη, Ρεμς, Βαρκελώνη και Μόντε Κάρλο.

[Photos Copyright: Αλέξανδρος Λιώκης]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ο Heikki Kovalainen

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 και του Super GT Heikki Kovalainen θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς αφού διαγνώστηκε με ανεύρυσμα ανιούσας...

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα Extreme E η ομάδα του Lewis Hamilton

Μετά από τρία χρόνια στο πρωτάθλημα Extreme E η ομάδα X44 του Lewis Hamilton αποχωρεί από το πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει μια φορά το πρωτάθλημα...
Autoblog.gr