Χθες, μια ξαφνική βροχή είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα στην Ανάβασης Ριτσώνας το πρωί της Κυριακής, καθώς ένα από τα αγωνιστικά, το Peugeot 106 S16 του Α. Λεμπέση βγήκε από το δρόμο και τραυμάτισε τέσσερις θεατές. Ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχει ένας 35-χρονος και τρεις γυναίκες ηλικίας 33, 30 και 17 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με εξαίρεση την ανήλικη κοπέλα που αποχώρησε με δικιά της πρωτοβουλία. Ο 35χρονος τραυματίστηκε στο πόδι, η 30χρονη έχει κάκωση αγκώνα και η 35χρονη έχει κάκωση στο γόνατο

Στην ανάβαση σημειώθηκε λίγο αργότερα και δεύτερο ατύχημα αφού ο Αντ. Αθυμαρίτης έχασε τον έλεγχο της Lancia Delta Integrale, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν περισσότεροι από 10 έξοδοι με το το δεύτερο συμβάν να φέρνει και τη διακοπή του δεύτερου σκέλους του αγώνα.

Η αγωνιστική λέσχη της Α. Λ. Α θα ζητήσει από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων να μετρήσει κανονικά ο αγώνας, βάση των αποτελεσμάτων του πρώτου σκέλους, ώστε να διαμορφωθεί και η βαθμολογία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τους νικητές κάθε κατηγορίας μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: Α.Λ.Α]