Brawn: Ελπίζω ότι θα δώσουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στον Lewis

Σχετικά άρθρα

Το μεγαλύτερο στοίχημα στην καριέρα του θ’ αντιμετωπίσει ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός ξέρει καλά ότι δεν είναι σίγουρη η ανταγωνιστικότητα της W04, όμως εμείς έχουμε εξηγήσει τους πιθανότερους λόγους που μπορεί να επέλεξε τη Mercedes, όμως έχει παραδεχτεί ότι το η W04 μπορεί να μην είναι τόσο ανταγωνιστική όσο η MP4-27.

Ο Ross Brawn ρωτήθηκε γι’ αυτό και απάντησε πως κάνουν ό,τι μπορούν, για να δώσουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στον “Billion Dollar Man”, το οποίο θα του επιτρέψει να δείξει την ταχύτητά του.

Προφανώς, δουλεύουμε πολύ σκληρά, ώστε να δώσουμε στον Lewis και τον Nico την ευκαιρία να κερδίσουν να πάρουν pole positions· αυτή είναι η φιλοδοξία μας και ο στόχος μας. Είναι ζωτικής σημασίας να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Θα το προσπαθήσουμε, ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας την επόμενη σεζόν. Ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν οι άλλοι.

Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά απ’ αυτά την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι ο Lewis απλά υποβάθμισε λίγο τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι στην καρδιά του θέλει να κερδίσει και να πάρει pole positions, αλλά καταλαβαίνει ότι το ταξίδι μας θα συνεχιστεί.

Ο Βρετανός γνωρίζει τις ικανότητες του Hamilton, τονίζοντας ότι η πρόσληψή του θα αυτό θα βοηθήσει την ομάδα και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί με τον Lewis. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον για όλους μας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι διαφορετικός από τον Michael. Η ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα έχουμε ένα τέτοιο οδηγό. Όπως και το να έχουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο, οι οδηγοί είναι πολύ κρίσιμοι για εμάς.

Δε θα είναι μεγάλο πρόβλημα η προσαρμογή του. Προφανώς, υπάρχουν κάποια πράγματα με τα οποία πρέπει να ξεκινήσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις να δημιουργείς σχέσεις με τους μηχανικούς σου, και αυτά μπορεί να τα κάνει από τον Ιανουάριο.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα