Button: Η νίκη μου στη Βραζιλία θύμωσε τους οπαδούς της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ο Jenson Button έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, ύστερα από τη νίκη του στη Βραζιλία, αφήνοντας δεύτερο τον Fernando Alonso, κάτι που στέρησε το πρωτάθλημα από τον Ισπανό, αφού, αν νικούσε, θα γινόταν αυτός πρωταθλητής, και όχι ο Sebastian Vettel.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren, ο οποίος ψηφίστηκε ως Βρετανός οδηγός της χρονιάς από το AutoSport, δήλωσε ότι η νίκη του αυτή προκάλεσε θυμό στους οπαδούς της Ferrari, και ο λόγος είναι προφανής.

Η νίκη στη Βραζιλία ήταν ένα πολύ καλός τρόπος να τελειώσουμε τη σεζόν, κι ελπίζω ότι θα είναι καλό για όλα τα παιδιά που δουλεύουν για το 2013. Έκανα πολλούς θυμωμένους οπαδούς της Ferrari, όμως ήταν ωραία που έκανε τον Christian Horner χαρούμενο. Ανυπομονώ να ξανακερδίσω πολλές φορές την επόμενη σεζόν.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 δεν ξέχασε ν’ αναφερθεί και τον πρώην team-mate του, Lewis Hamilton, τον οποίο δε θα έχει από το 2013, αφού θ’ αγωνίζεται με τα “Ασημί Βέλη”.

Για ‘μένα, ο ενθουσιασμός μου για τη McLaren αφορούσε, προφανώς, το ν’ αγωνίζομαι για την ομάδα, αλλά είναι, επίσης, ωραίο, ν’ αγωνίζομαι εναντίον του Lewis· είναι απίστευτα γρήγορος. Πέρασα πολύ χρόνο με την BAR και με την Brawn, και ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι τεχνικοί εκεί, οπότε θα διασκεδάσει πολύ εκεί.

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: Andrew Ferraro/LAT Photographic/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...