K.Raikkonen και J.Button για το 2013, τόνισε ο J.Herbert!

Σχετικά άρθρα

Ένας έμπειρος πρώην οδηγός και ταυτόχρονα πολλές φορές αγωνοδίκης αγώνων Formula 1, σίγουρα έχει λόγο για την επόμενη χρονιά. Ο Johnny Herbert τοποθετήθηκε υπέρ των Jenson Button και Kimi Raikkonen για την επόμενη χρονιά. Ας δούμε τι δήλωσε ο Βρετανός για τον συμπατριώτη του και τον Ice-Man.

Αναφερόμενος για τον J.Button:

Θα οδηγήσει (ως φαινομενικά 1ος οδηγός) την McLaren του χρόνου και νομίζω ότι παρέλαβε μια καλή κατάσταση, ούτως ώστε να βρεθεί σε θέση να κατακτήσει τον δεύτερο του Παγκόσμιο Τίτλο.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε και στον Kimi Raikkonen:

Νομίζω ότι ήταν φανταστικό γι’αυτόν. Η επιστροφή του ήταν απόλυτα λαμπρή. Επέστρεψε, είναι πολύ, πολύ πεινασμένος γι’αυτό. Είδαμε τον αγώνα που κέρδισε και δυνητικά θα μπορούσε να είναι απειλή για την επόμενη χρονιά!

Αναμφίβολα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι θα δούμε την επόμενη χρονιά αλλά ένας έμπειρος πρώην οδηγός όπως ο Johnny Herbert μπορεί να έχει λόγο. O Jenson Button έχει μπροστά του όλες τις προϋποθέσεις να κάνει κάτι καλό και να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα, ειδικότερα μετά και από τη φυγή του Lewis Hamilton. Απ’την άλλη, ο Kimi Raikkonen θα πρέπει να στηριχθεί πολύ από τη Lotus και να επαναλάβει τη φετινή καλή χρονιά που είχε. Πολλά τα ερωτηματικά .. ο Μάρτης πλησιάζει και τα ερωτηματικά, θα ξεκινήσουν να λιγοστεύουν!

[Πηγή: PlanetF1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...