Στη σελίδα του AutoBlog στο Facebook, τις προηγούμενες μέρες ο Ολλανδικός βελτιωτικός οίκος Evren Milano πόσταρε τη συγκεκριμένη photoshop-αρισμένη φωτογραφία που μας δείχνει πως θα μπορούσε να αναβιώσει μέσω μιας one-off κατασκευή η Ferrari 770 Daytona.

Αν και μόλις μια μονο φωτογραφία έχει κυκλοφορήσει, το rendering της 770 Daytona είναι άμεσα προφανές ότι πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Η έμπνευση φυσικά προέρχεται από την Ferrari 365 GTB/4 Daytona, με το εμπρός μέρος να έχει τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα που την αναβιώνουν σε αρκετά επιτυχημένο βαθμό.

Αν δινόταν ποτέ το πράσινο φως για το αυτοκίνητο, η Evren Milano πιστεύει ότι θα μπορούσε να την κατασκευάσει πάνω στην νέα F12 Berlinetta ή την προκάτοχό του, 599 GTB Fiorano, αφού και τα δύο αυτοκίνητα έχουν παρόμοιες αναλογίες. Το μόνο πρόβλημα του όλου εγχειρήματος για να περάσει στη παραγωγή αυτό το σχέδιο, έστω και σε περιορισμένο αριθμό ή ως one-off όπως η Ferrari SP12 EC του Eric Clapton, είναι η εύρεση υποψήφιων αγοραστών. Επιπλέον, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αν η Ferrari είναι σύμφωνη με ένα τέτοιο εγχείρημα.

Προσωπικά, κρίνοντας τη φωτογραφία θα ήθελα πάρα πολύ να την δω σε αληθινή μορφή.

[Πηγή: Evren Milano]