Μπορεί να έχουμε 19 αγώνες το 2013, λέει ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Η φετινή σεζόν της Formula 1 ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του αθλήματος, καθώς είχαμε 20 αγώνες, αλλά, το 2013, μπορεί να δούμε έναν αγώνα λιγότερο. Ο Bernie Ecclestone, Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, παραδέχεται πως ίσως να μην υπάρχει αγώνας που θ’ αντικαταστήσει τη Νέα Υόρκη, που έχει αναβληθεί για το 2014.

Επιπλέον, ο Βρετανός λέει πως η Τουρκία έχει περισσότερες πιθανότητες από την Αυστρία, αφού αυτές είναι οι δύο χώρες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να συμπληρώσουν την κενή ημερομηνία στο πρόγραμμα του 2013.

Ποιος λέει ότι η Αυστρία έχει σοβαρές πιθανότητες για το 2013. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι την Κωνσταντινούπολη. Αλλά, μάλλον, νομίζω ότι, το 2013, θα έχουμε μόνο 19 Grands Prix. Αυτό, όμως, δε θα είναι πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον 82χρονο, το πρόβλημα με την Αυστρία είναι οι κακές εγκαταστάσεις έξω από την πίστα, με τα ξενοδοχεία να μην πληρούν τις προϋποθέσεις που θέλει ο Ecclestone.

Η κατάσταση με τα ξενοδοχεία είναι μια καταστροφή. Ήταν πάντα ένα πρόβλημα. Νομίζω ότι δεν είναι κατάλληλα για τη σημερινή Formula 1. Νομίζω ότι θα πάρουμε μια απόφαση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν φήμες ακόμα και για την Imola, αλλά ο δήμαρχος της Daniele Manca ξεκαθάρισε πως είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο.

[Πηγή: Kleine Zeitung | Photo Copyright: REUTERS/Joerg Koch/Pool]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...