Αναβλήθηκε για το 2014 το GP της Νέας Υόρκης

Σχετικά άρθρα

Παρόλο που έχουμε δει το πρόγραμμα του 2013, θα πρέπει ν’ αλλάξει, καθώς η Νέα Υόρκη δε θα κάνει την εμφάνισή της το επόμενο χρόνο, μιας και οι υπεύθυνοι του Grand Prix αποφάσισαν ν’ αναβάλλουν τον αγώνα για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Bernie Ecclestone, CEO της Formula 1, είχε εκφράσει δημόσια της αμφιβολίες του για το αν θα καταφέρει η Νέα Υόρκη να είναι έτοιμη τον Ιούνιο του 2013. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι οι άδειες που πρέπει να πάρουν οι διοργανωτές, καθώς η διαδρομή είναι σε δημόσιους δρόμους, και όχι σε κάποια αγωνιστική πίστα.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, το πρόγραμμα του 2013 θα περιλαμβάνει 19 αγώνες, εκτός κι αν βρεθεί κάποια πίστα που θ’ αντικαταστήσει το New Jersey. Η επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή του Grand Prix αναμένεται να βγει εντός της ημέρας.

[Πηγή: New York Times]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr