Αυτή η γυναίκα πήρε την αστυνομία ενώ την καταδίωκαν και ζήτησε 300.000 δολάρια για να σταματήσει

Σχετικά άρθρα

original

Πόσοι άνθρωποι σε όλο το κόσμο δεν έχουν πιστέψει ότι μπορούν να ξεφύγουν από το νόμο, πηγαίνοντας πραγματικά πολύ γρήγορα; Πολλοί αλλά είναι σχεδόν μαθηματικά εξακριβωμένος ότι ποτέ δεν λειτουργεί και τελικά συλλαμβάνονται.

Μια γυναίκα, όμως, από Myrtle Beach της Βόρεια Καρολίνα, σκέφτηκε ότι ήταν πολύ πιο έξυπνη από τους αστυνομικούς που την καταδίωκαν. Τι έκανε; Η  37-χρονη Jennifer Melissa Herring κάλεσε την αστυνομία στη μέση της καταδίωξης της και προσφέρθηκε να σταματήσει μόνο αν της δώσουν 300.000 δολάρια.

Το κυνηγητό διήρκεσε για περίπου 15 λεπτά και η Herring έπιασε ταχύτητες μέχρι και 120 χλμ/ώρα σε ζώνη με όριο ταχύτητας 90χλμ/ώρα. Φυσικά, οι αστυνομικοί την έπιασαν και κατηγορείται για διάφορες παραβάσεις, όπως απρόσεκτη και απερίσκεπτη οδήγηση, αποφύγη σύλληψης, οδήγηση ενώ έχει ανακληθεί το δίπλωμα της κ.α. Στη φυλακή που πιθανότατα θα οδηγηθεί και να τα έπαιρνε τα λεφτά δε θα είχε τι να τα κάνει.

[Πηγή: Myrtle Beach | Photo Credit: Brunswick County Sheriff’s Office]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...