H Chevrolet Corvette ZR1 2013 έκανε ρεκό στη Laguna Seca, κέρδισε τη νέα SRT Viper

Σχετικά άρθρα

2013-Chevrolet-Corvette-ZR1-2013-SRT-Viper-GTS-front-parked

To Αμερικάνικο Motor Trend πήρε στα χέρια του μια Chevrolet Corvette ZR1 2013 και τη νέα SRT Viper και τα πήγε στη Laguna Seca για να τα συγκρίνει.

Πίσω από το τιμόνι τους κάθισε ο επαγγελματίας οδηγός Randy Pobst και κατάφερε μάλιστα να σημειώσει με αυτήν χρόνο 1:33.70, κάνοντας ρεκόρ ταχύτερου γύρου στη πίστα, παίρνοντας το ρεκόρ (1:33.99) που είχε ο Chris Winkler με μια Dodge Viper ACR 2010.

O Pobst με την SRT Viper σημείωσε χρόνο 1:35.77 κάνοντας την, το 6ο ταχύτερο αυτοκίνητο που οδήγησε ποτέ το Motor Trend στη Laguna Seca, φέρνοντας τη μπροστά από τα Ferrari 458 Italia, Lexus LFA και Nissan GT-R.

Ωστόσο ο CEO της SRT, Ralph Gilles, γκρίνιαξε για το αποτέλεσμα, αφού στο Twitter του έγραψε ότι ο Pobst φοβήθηκε να πιέσει στο όριο την Viper, αφού η SRT έχει δοκιμάσει η ίδια τη νέα Viper στη Laguna Seca, και έχει σημειώσει πολύ καλύτερο χρόνο από αυτόν του Pobst.

To Motor Trend κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η νέα Viper, παρότι έχει πλέον τόσα ηλεκτρονικά πάνω της, παραμένει ένα “αγρίμι” αφού είναι πολύ δύσκολο κάποιος, να την οδηγήσει στα όρια.

Ας ελπίσουμε ότι η ZR1 έκδοση της νέας Corvette, θα είναι εξίσου γρήγορη με τη τωρινή γενιά.

[Πηγή: Motor Trend, Ralph Gilles Τwitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα