Damon Hill: “Ο Hamilton μπορεί να γίνει ηγέτης!”

Σχετικά άρθρα

Motorsports / Formula 1: World Championship 2009, GP of Germany

Νέα χρονιά, νέες φιλοδοξίες και νέοι στόχοι! Ο Damon Hill παρακολουθεί στενά τα δρώμενα στη Formula 1 κι εκφέρει την άποψη του. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε για τον Lewis Hamilton:

Όταν ήμουν στη Williams δεν ήμουν ο ηγέτης. Είχα περισσότερο τον ρόλο του δοκιμαστή. Όταν, όμως, πήγα σε άλλη ομάδα .. με είδαν και μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι ο ηγέτης τους. Έτσι, ίσως είναι ευκολότερο να πάρεις αυτόν το ρόλο, ειδικά αν έχεις κάποιον να σε κατευθύνει προς αυτή την πορεία.

Και πρόσθεσε:

Ο Lewis μπορεί να το ανακαλύψει αυτό στη Mercedes. Δεν μπορούμε να ξέρουμε, αλλά μπαίνοντας σ’αυτή τη διαδικασία ίσως να καταφέρει να το πετύχει. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Fernando Alonso, γνωρίζει πολύ καλά πως να παρακινήσει ολόκληρο το team των μηχανικών του και να πάρει το μέγιστο απ’αυτούς.

Αναμφίβολα, ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις από τον Βρετανό Πρωταθλητή του 1996 και σίγουρα ο συμπατριώτης του, θα έχει πάρει ήδη το μήνυμα. Μπορεί ο Lewis Hamilton να παραμείνει στο προσκήνιο και να κοντράρει στα ίσια τους Vettel και Alonso το 2013; Μια πρόκληση που αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρουσα. Οι πρώτες δοκιμές είναι κοντά και τα χρονόμετρα θα ξεκινήσουν να γράφουν!

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: HOCH ZWEI / Juergen Tap]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...