Ο Prost πιστεύει σε Γαλλικό Grand Prix το 2014

Σχετικά άρθρα

Magny-Cours

Οι προσπάθειες της Γαλλίας για την επιστροφή της στη Formula 1 δεν είχαν αποτέλεσμα όσον αφορά το πρόγραμμα του 2013. Ο τελευταίος αγώνας που έγινε εκεί ήταν το 2008, στο Magny-Cours, μια πίστα που συνδέθηκε και με το 2013, σε περίπτωση που είχαμε επιστροφή του Γαλλική Grand Prix.

Ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχε στις προσπάθειες για επιστροφή ήταν και ο Alain Prost. Ο Γάλλος, 4 φορές πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πιστεύει ότι η χώρα που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ξανά τα μονοθέσια της Formula 1.

Εξακολουθώ να διαβάζω στον Τύπο ότι υπάρχουν ευκαιρίες για το 2013. Αυτό είναι, φυσικά, αδύνατο. Ωστόσο, για το 2014, υπάρχουν πιθανότητες. Υπάρχουν μερικά Grands Prix που είναι σε αμφιβολία, αλλά, επίσης, ο υπάρχουν πολλά νέα projects από τον Ecclestone.

Οι δύο πίστες που είναι φαβορί για τη φιλοξενία του Γαλλικού Grand Prix είναι το Magny-Cours και το Paul Ricard, το οποίο είναι ιδιοκτησία τού Bernie Ecclestone. Αυτό, όμως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε αγώνα σε κάποια άλλη τοποθεσία, ίσως και στους δρόμους κάποιας πόλης.

[Πηγή: Sport24.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr