Teaser Photo: Chevrolet Camaro SS 2014

Σχετικά άρθρα

Teaser Photo Chevrolet Camaro SS 2014

Την επόμενη Τρίτη, η Chevrolet θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Camaro SS στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Αναμένεται να διαθέτει πιο λεπτή γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό.

Μαζί με την Camaro SS, στη Νέα Υόρκη θα παρουσιαστούν όλες οι ανανεωμένες Camaro. Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο που διέρρευσε, οι ανανεωμένες Camaro θα εξοπλίζονται με τους LF3 και LS7 κινητήρες. Ο πρώτος κινητήρας είναι ένας V6 3,6-λίτρων αλουμινένιος twin-turbo κινητήρας βενζίνης ο οποίος αποδίδει 355 άλογα και διαθέτει άμεσο ψεκασμό και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων.

Σε ότι αφορά τον LS7 κινητήρα, ακόμη δεν έχουνε αρκετές λεπτομέρειες γι΄αυτόν. Πιθανώς το μοντέλο να ονομάζεται Z28 και θα είναι ο ίδιος που φορούν οι Copo εκδόσεις. Είναι ο ίδιος που φορά η Corvette Ζ06, στην οποία αποδίδει 505 άλογα, αλλά στις Camaro Copo αποδίδει 550 άλογα.

[Πηγή: General Motors]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Chevrolet Teases 2014 Camaro SS

DETROIT – The redesigned 2014 Camaro SS will debut at the New York International Auto Show on Wednesday, March 27 at 12:45 p.m., EDT.

The 2014 model represents the most significant change for the fifth-generation Camaro, which has been the most popular sports car in America for three consecutive years. The new Camaro will be joined by the all-new Corvette Stingray and Chevrolet SS performance sedan, completing the line of new performance vehicles Chevrolet will offer for 2014.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Νέο Kia K4

H Kia έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς του K4, που εκτός από σεντάν θα προσφέρεται και ως hatchback. Το αυτοκίνητο αντικαθιστά...

Η Kia αποκάλυψε το νέο K4

H Kia παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του K4, που θα ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, που ανοίγει τις πύλες της στις...