Οι Alonso και Hamilton θα έκαναν το ίδιο με τον Vettel, λέει ο Horner

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia - Practice

Ο Christian Horner έχει παραδεχτεί πως η απόφαση του Sebastian Vettel να προσπεράσει τον Mark Webber και να παραβεί τις εντολές της ομάδας ώστε να μην το κάνει ήταν λανθασμένη, αλλά τώρα δικαιολογεί εν μέρει τον νούμερο 1 οδηγό της ομάδας, λέγοντας πως η επιθετική συμπεριφορά για επιπλέον βαθμούς είναι στον χαρακτήρα των οδηγών, ενώ ξεκαθαρίζει πως υπάρχει σεβασμός μεταξύ των δύο οδηγών εντός πίστας, κάτι που εμείς δεν το βλέπουμε συχνά, και φυσικά δε φάνηκε στη Μαλαισία.

Είναι και οι δύο ανταγωνιστικά παιδιά· μάχονται σκληρά μεταξύ τους. Υπήρξε μια ανάλυση της εμπιστοσύνης από την Κωνσταντινούπολη. Ήταν κάτι που έπρεπε να διαχειριστούμε από το 2010, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι έχουν σεβασμό ο ένας για τον άλλον όταν είναι στην πίστα.

Αυτό που έγινε την Κυριακή ήταν ατυχές, αλλά ας μην προσποιούμαστε ότι δεν έχει γίνει και σε άλλες ομάδες. Αν ο Fernando Alonso ή ο Lewis Hamilton ήταν σ’ αυτή τη θέση, θα είχαν κάνει το ίδιο. Αν ο Mark Webber ήταν στην ίδια θέση, θα είχε κάνει κι αυτός το ίδιο. Επομένως, αν μην κοροϊδευόμαστε ότι είναι κάτι που μόνο ο Sebastian έκανε· αυτό είναι κάτι που είναι στο DNA κάθε ανταγωνιστικού οδηγού.

Ο Βρετανός είπε γι’ άλλη μια φορά ότι ο Webber ξέρει ότι δεν υπήρχε καμία συνωμοσία και ότι η πρόθεσή τους είναι να κέρδιζε αυτός τον αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο 36χρονος το πιστεύει πραγματικά αυτά ή αν απλώς το λέει ο Horner για να κλείσει το θέμα.

[Πηγή: Sky Sports | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...