Spy Video: Η νέα Ferrari California με τον twin-turbo κινητήρα στο Fiorano

Σχετικά άρθρα

TWIN TURBO Ferrari California Prototype Sound!

Ο Marchettino σε μια επίσκεψη του στη πίστα του Fiorano έπιασε το μουλάρι της νέας Ferrari California να τεστάρει το νέο twin-turbo κινητήρα της ιταλικής εταιρίας.

Το ιταλικό αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2014, με το μουλάρι της entry-level Ferrari να φορά το τωρινό σώμα της California αλλά να είναι καλυμμένο το εμπρός μέρος της, το οποίο προφανώς θα έχει και τις περισσότερες αλλαγές. Μηχανικά αναμένεται να φορά το νέο twin-turbo V8 κινητήρα που τοποθετήθηκε και στη Quattroporte απόδοσης 530 ίππων στις 6.500 σ.α.λ με 649 Nm ροπής (710 Nm στην λειτουργία overboost) στις 2.000 σ.α.λ.

Η νέα γενιά της California πιθανότατα να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο Μάρτιο, με τις πωλήσεις να ακολουθούν το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...