Αυτά είναι τα σκίτσα της έκδοσης παραγωγής της Jaguar F-Type Coupe

Σχετικά άρθρα

Jaguar F-Type Coupe patent photo

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Γραφείο Ευρεσιτεχνίας που μας αποκαλύπτουν την έκδοση παραγωγής της Jaguar F-Type Coupe, ίσως την πιο απόλυτη Jaguar.

Βασίζεται C-X16 concept, με τη coupe έκδοση να θέλει να συνεχίσει το ντόρο που έχει δημιουργήσει το roadster αλλά να αλλά υιοθετεί μια κομψή οροφή με ένα διακριτικό πίσω παράθυρο. Μπορούμε επίσης να δούμε τα μυώδες πίσω φτερά και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Jaguar F-Type Coupe patent photo

Οι επιλογές κινητήρα θα είναι ίδιες με την ανοιχτή έκδοση και έτσι αναμένουμε να φοράει τον κομπρεσοράτο 3,0-λιτρο V6 που αποδίδει 340 και 380 άλογα αντίστοιχα για την F-Type και F-Type S ενώ η δυνατή F-Type V8 S θα φορά τον κομπρεσοράτο V8 5,0-λίτρων απόδοσης 495 ίππων με 625 Nm ροπής. 

Το F-Type Coupe αναμένεται να βγει στην αγορά το επόμενο έτος, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.

[Πηγή: Auto Motor und Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...