Η Jaguar εξηγεί στους Αμερικάνους πως να αλλάζουν ταχύτητες χειροκίνητα

Σχετικά άρθρα

Jaguar-F-Type-MY2016-60

Όπως είμαι σίγουρος πως ήδη θα γνωρίζεις, η Jaguar παρουσίασε στην έκθεση του Los Angeles την F-Type με το χειροκίνητο, 6-τάχυτο κιβώτιο. Όμως η Jaguar, εκτός από εξαιρετικά αυτοκίνητα, έχει και χιούμορ.

Γι’ αυτό, στην έκθεση του Los Angeles, η Αγγλική εταιρία μοίραζε αυτό το PDF, το “The Manual Manual”. Όχι, δεν πρόκειται για “τον δαίμονα του τυπογραφείου” αλλά για ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό και σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις πώς να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο, εξαιρετικά επιμορφωτικό φυλλάδιο που σου μαθαίνει ακριβώς αυτό. Όπως λέει η ίδια η Jaguar:

Αν είσαι ήδη υποστηρικτής των χειροκίνητων κιβωτίων, παρακαλούμε να δώσεις αυτό το booklet σε έναν φίλο που δεν είναι. Θεώρησε αυτή την κίνηση την καλή πράξη της ημέρας.

Περιττό να αναφέρουμε πως το έντυπο της Jaguar αντιμετωπίστηκε με το χιούμορ στο οποίο στόχευε από τους Αμερικανούς δημοσιογράφους. Επίσης, #LongLiveTheManual

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...