Perez: Ελπίζω η Ευρώπη να είναι σημείο καμπής για ‘μάς

Σχετικά άρθρα

Sergio Perez in the garage.

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι όλοι στο Woking εργάζονται όσο πιο σκληρά μπορούν, για να βελτιώσουν την κακή εικόνα των 4 πρώτων αγώνων, ελπίζοντας σ’ ένα διαφορετικό ξεκίνημα στο ευρωπαϊκό έδαφος. Η McLaren θα έχει αναβαθμίσεις στη Βαρκελώνη (10-12 Μαΐου) -όπως και άλλες ομάδες-, ελπίζοντας να κάνουν την MP4-28 όχι μόνο πιο γρήγορη, αλλά και πιο ανταγωνιστική.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Martin Whitmarsh, έχει πει ότι θέλει να φτάσουν στο σημείο που όλοι να σκέφτονται ότι μπορεί η νίκη πάει ξανά στα χέρια τους, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να γίνει αυτό. Τώρα, ο Sergio Perez, που έδειξε τις επιθετικές τους διαθέσεις στο Μπαχρέιν, ελπίζει πως το Ισπανικό Grand Prix θ’ αποτελέσει σημείο καμπής για τους Βρετανούς.

Ήταν εξαιρετικό το να γνωρίζεις την ομάδα: η εμπειρία ήταν αυτή που πίστευα κι ακόμα περισσότερο. Ο καθένας μου έχει φέρθηκε τόσο καλά, και νιώθω σαν να έχω προσαρμοστεί πολύ καλά. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, είμαστε όλοι ενωμένοι, ώστε να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει, δηλαδή στις μπροστινές θέσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα σημείο καμπής.

Ανυπομονώ για το Ισπανικό Grand Prix, διότι η Ευρώπη είναι πραγματικά το σπίτι τής Formula 1, κι έχει πολλή ιστορία. Οι πίστες σαν το Μονακό, το Silverstone, το Spa και τη Monza είναι στο καλεντάρι από τότε που ξεκίνησε η Formula 1, το 1950. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικό που έχουμε ακόμα αυτές τις πίστες που αντιπροσωπεύουν το άθλημα και όλη την ιστορία του. Ποτέ δεν μπορούμε να τις χάσουμε.

[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr