Marko: Είμαι Διευθυντής της RBR και παίρνω τις τελικές αποφάσεις!

Σχετικά άρθρα

Marko-Mateschitz

Το στόμα του δε λέει να κλείσει εδώ και μερικές μέρες ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko. Φυσικά, οι δηλώσεις του συνεχίζουν να είναι σε ύφος που δεν αρέσει σε πολλούς, και τώρα δε μιλά για κάποιον άλλο, αλλά για τον εαυτό του! Ξέρουμε ότι ο Αυστριακός είναι το δεξί χέρι τού ιδιοκτήτη της ομάδας, Dietrich Mateschitz, και ότι έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα που Πρόεδρος είναι ο Christian Horner.

Μήπως, όμως, η δύναμη του Marko είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι νομίζουμε; Τι με κάνει να το λέω αυτό; Μα, φυσικά, οι δηλώσεις που έρχονται από τον ίδιο, καθώς λέει ότι οι μερικές από τις αποφάσεις της ομάδας είναι δικές του!

Είμαι Διευθυντής της Red Bull Racing, μαζί με τους Christian και Mateschitz. Ό,τι συμβαίνει στην ομάδα περνάει από ‘μένα και, αν χρειαστεί, παίρνω τη θέση του ιδιοκτήτη, έτσι εγώ παίρνω τις τελικές αποφάσεις.

Πριν από λίγες μέρες, διαβάσαμε δηλώσεις του Horner ότι ο Marko δεν είναι εμπόδιο στην ομάδα, αφού έχει άλλες ευθύνες. Φυσικά, μετά από τα παραπάνω, ο Marko έχει διαψεύσει πανηγυρικά τον Πρόεδρο…

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα