Mercedes: Χαρά μας να δώσουμε ένα μονοθέσιο F1 στον Kubica για δοκιμές

Σχετικά άρθρα

Robert Kubica

Ο Robert Kubica έχει επιβεβαιώσει πως οδήγησε στον προσομοιωτή Formula 1 της Mercedes, ύστερα από τις φήμες που διαβάσαμε, και τώρα, είναι η σειρά της γερμανικής ομάδας να μιλήσει για τον άτυχο Πολωνό, που προσπαθεί να επιστρέψει στη Formula 1, αν και δε γνωρίζουμε αν και πότε θα γίνει αυτό, και όλοι μας ελπίζουμε να δούμε ξανά τον 28χρονο μέσα σ’ ένα cockpit ενός μονοθεσίου, αρχικά για δοκιμές και ύστερα για να πάρει ξανά μέρος σε αγώνες.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, λέει πως θα του έδιναν να οδηγήσει ακόμα κι ένα μονοθέσιο Formula 1, αλλά θα πρέπει πρώτα ο Πολωνός να φτάσει στο σημείο να μπορεί να το κάνει αυτό.

Αν υπήρχε οποιαδήποτε πιθανότητα να τον φέρουμε πίσω σ’ ένα αυτοκίνητο DTM ή σ’ ένα μονοθέσιο Formula 1, μετά χαράς θα το κάναμε. Κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει τον Robert Kubica. Τον γνωρίζω πάνω από 10 χρόνια, αλλά θέλει να μας βοηθήσει, και ο κύριος στόχος του είναι τα rally. Εκεί είναι που θέλει να πετύχει κι αυτό θέλει να κάνει στο μέλλον.

Ούτε ο ίδιος ο Kubica δε γνωρίζει αν πρόκειται να επιστρέψει στη Formula 1, ενώ παραδέχεται ότι, με τα σημερινά δεδομένα, τα rally ήταν η καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν και ήταν κάτι που ήθελε πολύ.

[Πηγή: BBC Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...