Φήμες: Ο Kubica οδήγησε στον προσομοιωτή της Mercedes

Σχετικά άρθρα

Robert Kubica

Ο Robert Kubica έχει δοκιμάσει την Mercedes-Benz C-Coupe DTM AMG στο Ricardo Tormo τής Βαλένθια, σε μια προσπάθεια να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη Formula 1, αν γίνει ποτέ αυτό. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο πρώην οδηγός της Lotus Renault GP (σημερινή Lotus) οδήγησε στον προσομοιωτή της Mercedes AMG, ώστε να δοκιμάζει ξανά τις ικανότητές του σε γρήγορα αυτοκίνητα ή ακόμα και σε κάποιο μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας.

Προς το παρόν, ο Πολωνός παίρνει μέρος σε αγώνες rally, με τη Citroen, κι εμείς ελπίζουμε να μη μείνει μόνο εκεί, αλλά να επιστρέψει στο άθλημα που τον έκανε γνωστό, αλλά κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν το δεξί του χέρι θα του επιτρέψει ποτέ να οδηγήσει ξανά ένα μονοθέσιο Formula 1 σε γρήγορους ρυθμούς. Πάντως, αν ο Robert επιστρέψει κάποτε, θα χρειαστεί με περάσει πολύς καιρός μέχρι να δούμε την επιθυμία πολλών να γίνεται πραγματικότητα.

[Πηγή: Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...