Επιβεβαιώθηκε μια πιο επαναστατική LaFerrari

Σχετικά άρθρα

img_1727

Ο αρχισχεδιαστής της LaFerrari, Flavio Manzoni, επιβεβαίωσε ότι το Μαρανέλο ετοιμάζει μια “αληθινά σπέσιαλ” έκδοση του ιταλικού hypercar. To αυτοκίνητο είναι πολύ κοντά στη παραγωγή και θα βγει στη παραγωγή σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό, χωρίς όμως να καθορίζει ποιος θα είναι ο ακριβής αυτός αριθμός. Φήμες λένε ότι θα είναι λιγότερο από 10 κομμάτια με τη τιμή τους να αναμένεται ανάμεσα στα €3,6 με €5 εκατ, κάνοντας τη Lamborghini Veneno να δείχνει φθηνή!

Ο Manzoni δήλωσε:

Όταν φτιάχναμε τις αρχικές προτάσεις για το σχεδιασμό της LaFerrari υπήρχε μία πρόταση που νόμιζα ότι ήταν ιδιαίτερα όμορφη. Έτσι αποφασίσαμε να κρατήσουμε για το μέλλον αυτό το σχέδιο  για κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Έχουμε ήδη δει δυο αρχικά πρωτότυπα που βρίσκονται στο Μουσείο της Ferrari, το Tensostruttura και Manta, αλλά σίγουρα η εξαιρετικά περιορισμένη LaFerrari θα είναι διαφορετική. Υπάρχουν, τέλος, υποψίες ότι θα είναι ακόμα πιο ελαφριά φτάνοντας τα 1000 κιλά, 25,5% λιγότερα από την “νορμάλ” έκδοση.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...