Ecclestone: Έχω συμβόλαιο με την Pirelli και για το 2014, η FIA όχι

Σχετικά άρθρα

Ecclestone-Hembery

Μπορεί το δικαστήριο για το σκάνδαλο με τις ιδιωτικές δοκιμές της Mercedes να έγινε χθες, αλλά η απόφαση θ’ ανακοινωθεί σήμερα. Μέσα σε όλα αυτά η Pirelli φοβάται πως δε θα δίνει ελαστικά στις ομάδες από την επόμενη σεζόν, διότι το συμβόλαιο που έχει η ιταλική εταιρεία με τη FIA λήγει φέτος, και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Ο Bernie Ecclestone, CEO τής FOM και αφεντικό τής Formula 1, όταν ρωτήθηκε για το τι θα γίνει με τα ελαστικά τού 2014, και απάντησε πως η Pirelli έχει συμβόλαιο και για το 2014, ξαφνιάζοντας τους πάντες, αφού ξέρουμε ότι το πρώτο συμβόλαιο τους έχει διάρκεια 3 ετών και λήγει φέτος.

Όχι, ο 82χρονος δε τα έχει χάσει, απλά εννοούσε ότι η FOM, που κατέχει και τα εμπορικά δικαιώματα του αθλήματα, έχει συμβόλαιο με την Pirelli για το 2014, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει συμφωνία τής Pirelli με τη FIA για την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον προς το παρόν.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...