Montezemolo: Αυτή η Ferrari δεν μου αρέσει

Σχετικά άρθρα

dome_montez_ferr_2009

O πρόεδρος της Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo, μετά τον αγώνα της Ουγγαρίας είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Stefano Domenicali και όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδος και τους εξέφρασε την μεγάλη του απογοήτευση του για την απόδοση του φετινού μονοθεσίου. Χαρακτηριστικά τους δήλωσε:

Η Ferrari που είδα στον αγώνα της Ουγγαρίας απλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου

Μετά από αυτή τη δήλωση ζήτησε από όλη την ομάδα να δουλέψουν σκληρά έτσι ώστε ακόμα και από το Gran Prix του Σπα η ομάδα να δείξει καλυτέρα αποτελέσματα. Ο Montetzemelo για άλλη μια φορά έδειξε ότι θέλει το καλύτερο για την ομάδα καθώς με την μεταγραφή του Alison δίνει νέους πόρους, έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει και πάλι ανταγωνιστική η Ferrari. Το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν φαίνεται να είναι και το καλύτερο μετά την είδηση που έφερε τον μάνατζερ του Alonso να έχει επαφές με την Redbull, με τον Montetzemolo να επικοινώνησε με τον Ισπανό οδηγό για να του ευχηθεί χρονιά πολλά διότι χθες είχε τα γενέθλια του και έτσι βρήκε την ευκαιρία να του εκφράσει την απογοήτευση του και να του πει: ‘

Όλοι οι μεγάλοι πρωταθλητές που ήταν οδηγοί της Ferrari έβαζαν την ομάδα πάνω από την εαυτό τους. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις έτσι ώστε να σταθείς διπλά στην ομάδα.

Δύσκολη εποχή για την ομάδα της Ferrari που δείχνει να έχει χάσει την ηρεμία της σε περίπτωση ακόμα ενός αρνητικού αποτελέσματος.

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...