Κόκκινη Jaguar XJR 2014 στην οθόνη σου

Σχετικά άρθρα

Jaguar XJR 2014 Italian Red Racing (3)

Μέχρι σήμερα είχαμε δει την ολοκαίνουργια Jaguar XJR μόνο σε γκρι χρώμα. Τώρα η βρετανική εταιρία έδωσε μια σειρά νέων φωτογραφιών με την XJR να είναι βαμμένο σε κόκκινο μεταλλικό χρώμα. Η Jaguar το ονομάζει Italian Red Racing και κοστίζει επιπλέον €2.000.

Η Jaguar την περιγράφει ως μια “δυναμική ναυαρχίδα”, η οποία φορά φορά νέο bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνά spoiler, νέα γρίλια, αεριζόμενο καπό και νέο πίσω προφυλακτήρα. Φορά επίσης σπορ ανάρτηση, κόκκινες δαγκάνες φρένων, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και νέες ζάντες 20″ με ελαστικά της Pirelli PZero Corsa διαστάσεων 265/35 μπροστά και 295/30 πίσω. Στο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμες δερμάτινες επενδύεις με ραμμένο το λογότυπο “R” στα καθίσματα, ηχοσύστημα της Meridian με 12 ηχεία, carbon ή μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά.

Μηχανικά, εξοπλίζεται με τον 5,0-λιτρο κομπρεσοράτο V8 κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 680 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα του ανέρχεται στα 280 χλμ/ώρα, με την XJR να έχει μέση κατανάλωση 11,6 λίτρα/100 χλμ και 270 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Στο κομμάτι του στησίματος, η Jaguar έχει τοποθετήσει επανασχεδιασμένη ανάρτηση, ηλεκτρονικό πίσω διαφορικό και επαναπρογραμματισμένο DSC (Dynamic Stability Control).

[Πηγή: Jaguar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...