Ο Ricciardo δε χωράει στη Redbull

Σχετικά άρθρα

ricciardo

O Daniel Ricciardo επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Mark Webber, καθώς η ομάδα της Red Bull προχώρησε ήδη σε seat fitting με τον νεαρό Αυστραλό.

Όμως η διαδικασία της κατασκευής της θέσης του οδηγού δεν πήγε πολύ καλά για τον Αυστραλό, καθώς τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν ότι δε χωράει μέσα στις διαστάσεις του νέου μονοθεσίου της Red Bull με τις προδιαγραφές του 2014.

Σε δηλώσεις του στην Τelegraph, ο Daniel Riciardo είπε:

Όταν υπέγραψα για την Toro Rosso, έπρεπε να κάνουμε αρκετές φορές seat fitting. Στη συνέχεια όμως έκαναν μερικές σαρώσεις, για να κάνουν το συγκεκριμένο μέρος του πιλοτηρίου να είναι λίγο μεγαλύτερο, έτσι ώστε να μην κάθομαι πάνω στο carbon, Δεν μπορώ να κάνω πολλά γι ‘αυτό. Ακόμη και αν κάνω μια σκληρή διατροφή, τα οστά του ισχίου μου δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Ο Ricciardo επέμεινε ωστόσο, ότι τα ισχία του δεν πρόκειται να είναι αποτρεπτικός παράγοντας ώστε να μην πάει σε μια ανταγωνιστική ομάδα της F1.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα μείωνα το μέγεθος των ισχίων μου, αν ήταν απαραίτητο. Όμως θα μπορούσα να πεθάνω από απώλεια αίματος, οπότε δε θα άξιζε τον κόπο.

Τέλος σε μια παράδοξη δήλωση είπε:

Μέχρι να υπογράψω δεν ενθουσιάζομαι. Ακόμα δε, αν δεν υπογράψω, δε θα αυτοκτονήσω

Σε άλλες δηλώσεις του, δεν επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του συμπατριώτη του Mark Webber, ότι αυτός θα είναι ο σίγουρος αντικαταστάτης του στη Red Bull το 2014. Η πρόσφατη όμως μετακόμισή του από τη Μεγάλη Βρετανία στο φορολογικό παράδεισο του Μονακό κάτι όμως λέει.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα