Έκθεση Φρανκφούρτης 2013: Citroen DS3 Racing και DS Faubourg Addict

Σχετικά άρθρα

Citroen DS3 Racing Live in Frankfurt 2013 (1)

Η Citroen στο περίπτερο της στη Φρανκφούρτη έχει φέρει τόσο το DS3 Racing Cabrio όσο και τη νέα έκδοση DS Faubourg Addict. Το DS3 Racing Cabrio θα περάσει σε περιορισμένη παραγωγή, η οποία θα ανέλθει κοντά στα 200 αυτοκίνητα. Η έκδοση παραγωγής ωστόσο, δεν θα διαθέτει τις δερμάτινες επενδύσεις του πρωτότυπου, ούτε το παιδικό καθισματάκι.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τον 1.600αρη THP κινητήρα απόδοσης 202 ίππων και στιλιστικά θα διατηρήσει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του πρωτότυπου όπως οι ζάντες 19″, η υφασμάτινη μαύρη οροφή και τα διακοσμητικά από ανθρακονήματα.

Σε ότι αφορά τη νέα έκδοση Faubourg Addict, έχει εμπνευστεί από το Numero 9 Concept και θα είναι διαθέσιμη για τα DS3, DS3 Cabrio, DS4 και DS5. Η έκδοση διαφέρει από τις υπόλοιπες από το ξεχωριστό μωβ/μαύρο χρώμα, τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος και τα διάφορα, νέα διακοσμητικά που κοσμούν σημεία του αμαξώματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμα και τώρα. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η Faubourg Addict έκδοση ξεκινά τις πωλήσεις της από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...