O Cristiano Ronaldo αγόρασε μια LaFerrari

Σχετικά άρθρα

ronaldo laferrari-logo

Ο Cristiano Ronaldo πριν από μερικές ημέρες υπόγραψε το νέο συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία ο Πορτογάλος θα παίρνει 21 εκατ. ευρώ ετησίως. Με τόσα χρήματα ο Ronaldo δεν το σκέφτηκε και πολύ και φαίνεται πως θα είναι ένας από τους 499 ιδιοκτήτες μιας LaFerrari.

Οι φήμες αναφέρουν πως ο ο Πορτογάλος προχώρησε στη παραγγελία μιας μπλε LaFerrari σε μια πορτογαλική αντιπροσωπεία της Ferrari, καταβάλλοντας τα 1,3 εκατ. ευρώ ώστε να την κάνει δική του.

Από τότε που αυτός ο άνδρας από τις Φιλιππίνες, αγόρασε μια F12berlinetta μόνο και μόνο για να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μια LaFerrari, ξέρουμε πως αν κάποιος θέλεις να αποκτήσει το νέο Ιταλικό hypercar, θα πρέπει έχει αγοράσει 5 άλλες Ferrari στο παρελθόν, με τον Ronaldo να ανήκει σε αυτό το Club, αφού παλαιότερα τον έχουμε δει να κυκλοφορεί με δύο 599 GTB, μια 575 και μια 599 GTO. Αν όντως ισχύει η είδηση, σημαίνει πως ο Ronaldo θα είχε αγοράσει ακόμη μια Ferrari, που εμείς δεν την έχουμε δει να την κυκλοφορεί.

[Πηγή: Defensa Central]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...