50% οι πιθανότητες για το 2014, λέει η Κορέα

Σχετικά άρθρα

Korea

Το προσωρινό πρόγραμμα της Formula 1 για το 2014 περιλαμβάνει 22 αγώνες, τους περισσότερους στην ιστορία τού αθλήματος, ωστόσο 3 αγώνες είναι είναι σίγουροι για τη νέα σεζόν: η Κορέα, η Νέα Υόρκη και το Μεξικό. Η Κορέα φιλοξενεί το Grand Prix που ξεκινά αύριο, και ο Won-Hwa Park, υπεύθυνος αγώνα στην ασιατική χώρα, λέει ότι είναι κατά 50% πιθανό να δούμε και το 2014 αγώνα στην Νότιο Κορέα, ενώ παραδέχεται ότι θέλουν καλύτερο συμβόλαιο με τη FOM (Formula One Management), στην οποία ο Bernie Ecclestone είναι Διευθύνων Σύμβουλος.

Θέλουμε να βελτιώσουμε το τωρινό μας συμβόλαιο με την FOM στο Λονδίνο. Βρισκόμαστε ακόμα δε διαπραγματεύσεις με τον Ecclestone: ελπίζουμε να έχουμε μια ικανοποιητική κατάληξη. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητα είναι 50% για το 2014, αλλά σαν επιχείριση, θέλουμε να κρατήσουμε τον αγώνα.

Είναι μια σπουδαία ιδέα να κάνουμε τον αγώνα τη νύχτα. Μετά χαράς θα εξετάζαμε το ενδεχόμενο αυτό, σίγουρα σε καλύτερες συνθήκες με τον Ecclestone. Ευτυχώς, η πίστα είναι μακριά από την πόλη, έτσι δε θα έχουμε το πρόβλημα του θορύβου.

Η Formula 1 είναι μια εξαιρετική διαφήμιση για τις περιοχές που επισκέπτεται, και δεν είναι λίγα τα μέρη που έχουν γίνει γνωστά στον κόσμο μέσα από το άθλημα. Ο Park, φυσικά, το γνωρίζει αυτό, και παραδέχεται ότι οι εικόνες των μονοθεσίων σίγουρα βοηθούν στην προβολή τής χώρας του.

Είναι μια πολύ καλή βιτρίνα για τους ανθρώπους έξω, ότι η Κορέα δεν είναι μόνο μια χώρα που βρίσκεται σε αντιπαράθεση μεταξύ τής Νότιας και τής Βόρειας Κορέας. Έχουμε κι αυτή την όμορφη εκδήλωση.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...