Marko: Η διαμάχη Webber – Vettel ξεκίνησε το 2007

Σχετικά άρθρα

Monaco F1 Grand Prix - Qualifying

Η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Sebastian Vettel και τον Mark Webber δεν είναι κάτι κρυφό. Παρόλο που οι περισσότεροι πιστεύουν πως η έχθρα τους ξεκίνησε μετά το περίφημο “Multi 21” στην Μαλαισία φέτος, νέες δηλώσεις του Helmut Marko έρχονται να διαψεύσουν το γεγονός.

Η αντιπαλότητά τους ξεκίνησε στο Fuji το 2007. Ο Vettel πιθανότατα του κόστισε την πρώτη του νίκη.

Στο Ιαπωνικό GP 6 χρόνια πριν, ο Webber οδηγούσε τον αγώνα και ο άπειρος τότε Vettel, οδηγώντας την Toro Rosso, έπεσε πάνω στον Αυστραλό υπό καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας. Οι δηλώσεις του Αυστραλού, που ποτέ δεν έκρυβε την άποψή του ήταν:

Είναι παιδιά, δεν είναι; Παιδιά χωρίς εμπειρία. Κάνουν πολύ καλή δουλειά και μετά τα γ@μ@ν3 όλα.

 RED_BULL_RACING_-_JAPANESE_GRAND_PRIX_20070331-640x389

Μετά την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος οδηγών και κατασκευαστών, από τον Vettel και την Red Bull, ο Mark Webber αρνήθηκε να συμμετάσχει στην αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας, δίνοντας όμως τα συγχαρητήριά του τόσο στον γερμανό όσο και στην Red Bull.

Από την στιγμή που αγωνίζονται στην Red Bull οι δύο πιλότοι, ο Vettel έχει κερδίσει 36 αγώνες και 4 πρωταθλήματα, ενώ ο Webber 9 αγώνες και κανένα πρωτάθλημα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...