Ο Kimi Raikkonen απειλεί να αποχωρίσει από την Lotus

Σχετικά άρθρα

2013 Abu Dhabi Grand Prix - Friday

Ο Kimi Raikkonen σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό SkySports, απείλησε να αποχωρίσει ουσιαστικά από την ομάδα του τη Lotus. Όπως αναφέρει στη συνέντευξή του, πείστηκε ουσιαστικά να τρέξει σε αυτόν τον αγώνα από τη Lotus, αλλά όμως ο Φιλανδός σκέφτεται σοβαρά να διαμαρτυρηθεί, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, φέτος έχει πάρει μηδέν ευρώ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου ο Raikkonen είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, με σκοπό να επιστρέψει στη Ferrari. Από τότε, οι σχέσεις του με την ομάδα του Enstone φαίνεται να μην είναι και οι καλύτερες, με αποκορύφωμα το επικό αυτό team radio του Φιλανδού με τον Alan Permane στο Ινδικό GP της περασμένης εβδομάδας, αλλά και την απουσία του από το paddock του Abu Dhabi την Πέμπτη.

Ο Raikkonen είναι διατεθειμένος να παρακάμψει το γεγονός ότι είναι απλήρωτος αυτήν την εβδομάδα, δείχνοντας κατανόηση προς την ομάδα. Αν όμως η ομάδα συνεχίσει να μην τον πληρώνει και η υπομονή του εξαντληθεί τότε απειλεί με αποχώρηση από τους τελευταίους 2 αγώνες

O Φιλανδός δήλωσε:

Ήρθα εδώ μόνο και μόνο επειδή βρήκα κατανόηση πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα που έχουμε. Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα λυθούν και θα μπορούμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο καλά μπορούμε .

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να μην τρέξει στους προσεχείς αγώνες στην Αμερική και τη Βραζιλία, εάν δεν επιλυθούν τα ζητήματα αυτά, ο Raikkonen ωμά προειδοποίησε:

Ναι, σίγουρα μου αρέσει να αγωνίζομαι, απολαμβάνω την οδήγηση, αλλά ένα μεγάλο μέρος της είναι και επιχείρηση και μερικές φορές όταν αυτό δεν το αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε μπορεί να καταλήξει σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Αλλά πρέπει να υπάρχει και όριο κάποια στιγμή και αν το ξεπεράσουν αυτό το όριο τότε δεν είναι πραγματικά δικό μου σφάλμα πια.

2013 Abu Dhabi Grand Prix - Friday

Μετά την ανακοίνωση ”συγνώμη” της Lotus για το team radio μεταξύ Raikkonen και Permane στο Buddh International Circuit, ο Raikkonen λέει ότι δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος που σκέφτεται να αποχωρήσει.

Είναι ένα μικρό μέρος αυτό. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν, αλλά αυτό δυστυχώς συνέβη και αυτό δεν είναι πραγματικά το θέμα. Είναι άλλα πράγματα προφανώς. Όλα τα πράγματα έρχονται μαζί στο τέλος .

Είναι εύκολο να πούμε ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν είχα έρθει, δεν είναι τόσο απλό . Μερικές φορές δεν είναι πολύ ωραίο να ακούω ότι δεν βάζω πρώτα τα συμφέροντα της ομάδας και στη συνέχεια να έχεις πληρωθεί μηδέν ευρώ το όλο τον χρόνο.

Δεν σε βάζει και στην καλύτερη θέση, αλλά αυτό έτσι πάει, Ευτυχώς βρήκαμε ένα κοινό σημείο οι δύο πλευρές το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση τώρα και να διορθώσουμε τα ζητήματα έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Στην συνέχεια ακολουθεί όλη η συνέντευξη του Φιλανδού στο SkySports:

http://youtu.be/VXjE9jQj7Gs

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...