Κάθε οδηγός θέλει να οδηγήσει για τη Red Bull, λέει ο Horner

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of India - Practice

Δεν έχουμε ακούσει λίγες φορές τις Ferrari και McLaren να λένε ότι όλοι οι οδηγοί θα ήθελαν οδηγήσουν γι’ αυτές, διότι είναι οι δύο πιο ιστορικές ομάδες τής Formula 1. Ύστερα από 4 συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα, σειρά έχει και η Red Bull, με τον Πρόεδρό της, Christian Horner, να λέει ότι τώρα η αυστριακή ομάδα αποτελεί πόλο έλξης για κάθε οδηγό, λόγω της εκπληκτικής απόδοσης που έχουν τα μονοθέσιά τους.

Κάθε οδηγός στο pit lane θα ήθελε να είναι σ’ ένα από τα δικά μας μονοθέσια. Ο Sebastian απολαμβάνει την οδήγηση για την ομάδα, έχει μεγαλώσει με την ομάδα. Τώρα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών.

Για τον Sebastian, το να βρίσκεται δίπλα σε επιφανή ονόματα, όπως ο Fangio, ο Prost και ο Schumacher, είναι ένα απίστευτο επίτευγμα, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία, και είναι προνόμιο να εργάζομαι μαζί του.

Κάτι ακόμα που τονίζει ο Βρετανός πως ακόμα κι αν έχεις τις καλύτερες μονάδες, θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία για να έρθουν οι επιτυχίες.

Μπορεί να έχεις τον καλύτερο οδηγό ή τον καλύτερο σχεδιαστή στον κόσμο, αλλά, αν δεν δουλεύεις σαν ομάδα, ποτέ δε θα λειτουργήσει. Αλλά, χωρίς τον Sebastian, φυσικά, δε θα είχαμε πάρει 4 συνεχόμενους τίτλους.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...