Webber: Ιδανικοί οι νέοι κανονισμοί για τον Vettel

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Brazil - Race

Ο Fernando Alonso έχει ξεκινήσει τη δουλειά στον προσομοιωτή τής Scuderia, και σίγουρα δεν είναι ο μόνος οδηγός, διότι όλοι πρέπει να συμβαδίζουν με την εξέλιξη των νέων μονοθεσίων. Ένας απ’ αυτούς που θέλει να δουλέψει σκληρά είναι ο Sebastian Vettel, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή και να μην τον ρίξουν από την αγαπημένη του θέση οι νέοι κανονισμοί που θα κάνουν πολύ διαφορετικά τα νέα μονοθέσια.

Αν και κάποιοι ελπίζουν σ’ αυτό, ο Mark Webber λέει ότι ο πρώην team-mate του δε θα έχει πρόβλημα με τους νέους κανονισμούς, οι οποίοι θα είναι, μάλιστα, ιδανικοί για τον Πρωταθλητή, όπως ισχυρίζεται.

Ο Seb είναι ξανά το φαβορί για το πρωτάθλημα των οδηγών. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ φαβορί για την έναρξη της σεζόν, κάτι που ο κόσμος ίσως δε θέλει ν’ ακούσει, αλλά εγώ νομίζω ότι θα είναι πολύ δυνατός.

Είναι μια κατηγορία κινητήρων για τη νέα σεζόν, πιθανόν κάτι περισσότερο από μία κατηγορία αυτοκινήτου και αεροδυναμικής, κάτι που μπορεί να μην είναι κακό για κάποιους. Αλλά, νομίζω ότι θα υπάρχει και αξιοπρεπής παρουσία τού οδηγού, ειδικά πνευματικά και όσον αφορά τη διαχείριση όλης της τεχνολογίας που θα έχουμε τα νέα μονοθέσια, κάτι που θα βοηθήσει τον Sebastian. Θα είναι ιδανικά γι’ αυτόν.

[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...