Ξεκίνησε δουλειά στον προσομοιωτή ο Alonso

Σχετικά άρθρα

GP USA F1/2013

Όλοι οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια των ομάδων δουλεύουν σκληρά εν όψει τού 2014, μιας χρονιάς που είναι γεμάτη προκλήσεις για τους τεχνικούς, αλλά και τους οδηγούς, οι οποίοι θα πρέπει να προσαρμόσουν το οδηγικό τους στυλ στα νέα τους μονοθέσια που θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το 2013, καθώς θα έχουν στην πλάτη τους τούς νέους turbo V6 κινητήρες, 1.6 λίτρων, ενώ και οι αλλαγές στην αεροδυναμική θα συμβάλουν στη διαφορετικότητα των μονοθεσίων.

Οι οδηγοί έχουν πολλή δουλειά στους προσομοιωτές των εργοστασίων, προσπαθώντας να κατανοήσουν τα νέα τους μονοθέσια, αλλά και θέλοντας να βοηθήσουν στη βελτίωση τους. Ο Fernando Alonso ξεκίνησε τη δουλειά στον προσομοιωτή τής Ferrari, παίρνοντας τις πρώτες εντυπώσεις, αλλά παραδέχεται ότι υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει.

Είμαι ικανοποιημένος με το πώς κύλισε η μέρα στον προσομοιωτή. Καταφέραμε να κάνουμε όλα όσα είχαμε στο πρόγραμμα. Ήταν ωραίο που οδηγήσαμε ξανά, έστω και εικονικά. Είχαμε πολλές ιδέες με τους μηχανικούς, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή τής διαδικασίας μάθησης και συνεχώς βελτιωνόμαστε, και είναι ωραίο που μπορούμε να το κάνουμε.

[Πηγή: Ferrari | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...