Ricciardo: Δε θα έχω τα προβλήματα που είχε ο Webber με την ομάδα

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Η αποχώρηση του Mark Webber από τη Red Bull και τη Formula 1 δεν στεναχώρησε τον Αυστραλό, που είχε δεν είχε καλή σχέση με τον Sebastian Vettel και τη Red Bull Racing, έχοντας αρκετές εντάσεις στην 5χρονη κοινή τους πορεία. Ο διάδοχος του Webber θα είναι ο Daniel Ricciardo, που σίγουρα δε θα είναι τόσο… αντιδραστικός όσο ήταν ο συμπατριώτης του.

Ο 24χρονος πιστεύει ότι δε θα έχει τα προβλήματα που είχε ο Webber με την αυστριακή ομάδα και δεν ανησυχεί για την κακή σχέση που είχαν οι δύο πλευρές.

Έχω διαφωνήσει με κάποιες προσεγγίσεις τού Webber. Δεν πηγαίνω εκεί βασιζόμενος στις δικές του εμπειρίες. Πρέπει να πούμε ότι η σχέση του με την ομάδα δεν ήταν εντελώς ξεκάθαρη, και δε σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί και μ’ εμένα επειδή είμαι Αυστραλός. Πάω εκεί με μια νέα προσέγγιση, έχοντας θετική σκέψη.

Όταν ο Mark είχε προβλήματα με το μονοθέσιο, δεν έλεγα στη Red Bull “γιατί έγινε αυτό;”. Συμβαίνουν αυτά, και οφείλεται σε κακή τύχη. Συμβαίνουν αυτά και δεν μπορώ να δω γιατί θέλει μια ομάδα να κάνει δύσκολη τη ζωή ενός από τους οδηγούς της. Πηγαίνω εκεί χωρίς ν’ ανησυχώ. Ο Seb είναι τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, και πρέπει να προσπαθήσω για να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα, αλλά νομίζω ότι θ’ αφήσουν ανοιχτή την πόρτα για ‘μένα.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...