Αντιπροσωπεία της Chevrolet στις Η.Π.Α. θα πληρώσει 420.000 δολάρια εξαιτίας ενός χαζού στοιχήματος!

Σχετικά άρθρα

Chevrolet-Logo-Wallpaper-

Μία αντιπροσωπεία της Chevrolet στις Η.Π.Α. θα θυμάται για πάρα πολύ καιρό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αφού εξαιτίας ενός ανόητου στοιχήματος για έναν αγώνα Αμερικανικού football, αναγκάστηκε να πληρώσει 420.000 δολάρια.

Ως μέρος του προωθητικού προγράμματος της, η αντιπροσωπεία πρόσφερε 35.000$ σε 12 άτομα αν οι Seattle Seahawks νικήσουν τους New York Giants χωρίς να δεχθούν ούτε έναν πόντο. Η τελευταία φορά που δεν σκόραραν ούτε έναν πόντο σε εντός έδρας αγώνα της κανονικής σεζόν οι Giants, ήταν το 1995… Ε λοιπόν, το χρονόμετρο μηδένισε αφού οι Seahawks τους συνέτριψαν με το επιβλητικό 0-23!

Βέβαια, οι ιδιοκτήτες της αντιπροσωπείας είχαν την στοιχειώδη νοημοσύνη να ασφαλιστούν σε περίπτωση ήττας των Giants και έτσι, με τα 7.000$ που πλήρωσαν για ασφάλεια, δεν είναι αναγκασμένοι να δώσουν οι ίδιοι ολόκληρο το ποσό. Δεν ξέρω πόσα δολάρια θα τους κοστίσει εν τέλει η υπόθεση, αλλά το θέμα έπαιξε παγκόσμια και στην τελική, η μεγαλύτερη χαμένη είναι η ασφαλιστική. Όχι κι άσχημα για την αντιπροσωπεία.

[Πηγή: NBC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...