Vettel: Ελπίζω οι νέοι κανονισμοί να μην αυξήσουν τις διαφορές μεταξύ των ομάδων

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Brazil - Practice

Ομάδες, οδηγοί και οπαδοί τής Formula 1 δεν γνωρίζουμε τίποτα για το πώς μπορούν οι νέοι κανονισμοί να επηρεάσουν την απόδοση και την ανταγωνιστικότητα των ομάδων για τη νέα σεζόν. Εκτός, όμως, από την άγνωστη ανταγωνιστικότητα, δεν γνωρίζουμε και τις διαφορές μεταξύ των ομάδων, καθώς τα μονοθέσια θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το 2013, και όχι μια εξέλιξη, κάτι που θα μας επέτρεπε να έχουμε μια ιδέα για το τι να περιμένουμε τη νέα σεζόν.

Οι μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς, ίσως ν’ αυξήσουν τις διαφορές μεταξύ των ομάδων, αλλά ο Sebastian Vettel ελπίζει ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Την επόμενη χρονιά, πολλά θ’ αλλάξουν και είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα είναι οι αγώνες. Ελπίζω μόνο να μην χωρίσει πολύ τα μονοθέσια, γιατί τα τελευταία χρόνια, ήταν μια πολύ σκληρή μάχη ανάμεσα σε πολλές ομάδες.

Νομίζω ότι, σε γενικές γραμμές, είχαμε καλούς αγώνες. Προφανώς, υπήρξαν κριτικές για τους αγώνες πέρυσι για λόγους που μπορούμε να εξηγήσουμε. Αλλά, νομίζω ότι είναι απόλυτα δίκαιο, επειδή, αν κοιτάξουμε στο παρελθόν, πάντα έτσι ήταν τα τελευταία 5 ή 6 χρόνια.

Είχαμε πολύ κλειστά πρωταθλήματα, αλλά και πρωταθλήματα που δεν ήταν τόσο κλειστά. Αλλά, έτσι ήταν η Formula 1 και στο παρελθόν, και πιθανόν να συνεχίσει να είναι έτσι και στο μέλλον.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To Airbnb προσφέρει το Μουσείο της Ferrari για μια διανυκτέρευση για τον αγώνα της F1 στην Imola

H Airbnb ανανέωσε τις εμπειρίες που προσφέρει, προσθέτοντας τη νέα κατηγορία "Icons" που είναι εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα. Η κατηγορία σε προ(σ)καλεί να βιώσεις...