Massa: Ο Vettel αξίζει ό,τι έχει κατακτήσει

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia - Qualifying

Ο Sebastian Vettel είναι έχει σπάσει πολλά ρεκόρ στη Formula 1, και οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι μπορεί να σπάσει ακόμα περισσότερα, καθώς έχει βελτιωθεί από το 2010 όταν κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, φτάνοντας σε σημείο να φτάνει στον 4ο συνεχόμενο του τίτλο με μια βαθμολογική άνεση 155 βαθμών από τον δεύτερο Fernando Alonso, κατακτώντας 9 συνεχόμενες νίκες, κάτι που αποτελεί ρεκόρ.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι δε θα τα είχε καταφέρει όλα αυτά αν η Red Bull δεν του έδινε κάθε χρόνο το καλύτερο μονοθέσιο, ωστόσο ο Felipe Massa λέει ότι ο 26χρονος αξίζει ό,τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα.

Τα έκανε με το ταλέντο του, δίχως αμφιβολία. Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, που αξίζει κάθε επιτυχία. Πολλοί λένε ότι κερδίζει επειδή έχει το καλύτερο μονοθέσιο. Πραγματικά, το είχε, αλλά έκανε εκπληκτική δουλειά, και, αν συνεχίσει να έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, θα κερδίσει ακόμα περισσότερα.

Οι οδηγοί έχουν ξεκινήσει σε μικρότερη ηλικία τη σημερινή Formula 1. Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Fittipaldi, Stewart, ούτε και με τον Schumacher, που ξεκίνησε πιο μεγάλος από τον Vettel. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες οι νεότεροι οδηγοί να κερδίσουν περισσότερους τίτλους σε σχέση με το παρελθόν.

[Πηγή: TotalRace | Photo Copyrights: Lars Baron/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...