Hakkinen: Ο Schumacher είναι μαχητής και θα κερδίσει

Σχετικά άρθρα

Schumacher-Hakkinen

Στις πίστες, ήταν δύο πολύ μεγάλοι αντίπαλοι, κάτι που φυσικά δε συμβαίνει και στη ζωή. Ο λόγος, φυσικά, για τους Michael Schumacher και Mika Hakkinen. Ο πρώτος παραμένει για 8η ημέρα σε τεχνητό κώμα, συνεχίζοντας να παλεύει για τη ζωή του, σύμφωνα με την manager του, με την κατάστασή του να είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, όπως λέει η ίδια.

Για να περάσουμε ξανά στον Hakkinen, ο Φινλανδός εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον πρώην μεγάλο του αντίπαλο, λέγοντας πως θα παλέψει μέχρι να κερδίσει και αυτή τη μάχη, σαν μαχητής που είναι.

Σοκαρίστηκα κι έγραψα ένα e-mail στην Corina Schumacher και στην οικογένεια, για να ξέρουν πόσο πολύ τους νιώθω σ’ αυτή την τρομερή κατάσταση. Το μόνο σημαντικό είναι η οικογένεια του Michael· χρειάζονται ηρεμία και δύναμη για να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη μάχη.

Για όσους το θυμούνται, στις 10 Νοεμβρίου 1995, ο 45χρονος είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, στις ελεύθερες δοκιμές τού Αυστραλιανού Grand Prix, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Έτσι, γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Schumi και η οικογένειά του.

Είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη ζωή σου. Αντιλαμβάνεσαι πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Το μόνο σημαντικό είναι να κρατάς το χέρι τού άλλου και να εμπιστεύεσαι τους γιατρούς. Κάθεσαι εκεί κι ελπίζεις ότι όλα θα γίνουν καλά, αλλά δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν μπορείς να κάνει τίποτα, και αυτό είναι φρικτό. Ο Schumacher είναι μαχητής και δε θα τα παρατήσει μέχρι να κερδίσει τη μάχη.

[Πηγή: Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...