Spy Video: Ferrari California Turbo στο Fiorano

Σχετικά άρθρα

ferrari california turbo

Από τον ήχο που βγαίνει από τις απολήξεις των εξατμίσεων της καμουφλαρισμένης California γίνεται σαφές πως ο κινητήρας δεν είναι ατμοσφαιρικός. Αντ΄αυτού τη θέση του V8, έχει πάρει ο twin-turbo V8 3,8-λίτρων κινητήρα των Maserati Quattroporte και Ghibli, ο οποίος θα παράγει 552 άλογα, με την Ferrari να δηλώνει πως θα ακούγεται περίπου όπως και ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας της τωρινής γενιάς.

Από στιλιστικής άποψης το νέο entry-level μοντέλο της Ferrari θα δανείζεται μερικά στοιχεία από την F12berlinetta, ειδικά στο μπροστά μέρος. Θα διαθέτει σκληρή, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αναδιπλούμεμη οροφή, θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και θα εξοπλίζεται με νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας βασιζόμενο πάνω στο UConnect της Chrysler, καθώς και το σύστημα Side Slip Angle Control το οποίο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην 458 Speciale.

Η Ferrari έχει αρχίσει ήδη να δέχεται προ-παραγγελίες για τη νέα California της οποίας οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2014.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...