Mateschits: Για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Σχετικά άρθρα

Dietrich-mateschitz

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull Dietrich Mateschitz, αρνήθηκε πως υπάρχει συσχετισμός ανάμεσα στην φυγή κάποιων υπαλλήλων της ομάδας και τα πρόσφατα προβλήματα της πρωταθλήτριας στη Χερέθ. Ο Κύπριος Peter Prodromou, αποφάσισε να πάει στην ομάδα της McLaren πέρσι, ενώ ο Mark Ellis και ο Giles Wood αποχώρησαν για να πάνε στην Mercedes.

Παρόλο που κάποιοι πιστεύουν πως αρχίζει η καθοδική πορεία της Αυστριακής ομάδας, ο Mateschitz δηλώνει σίγουρος για το αντίθετο:

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα οφείλονται στον κινητήρα και όχι στην ομάδα μας που έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις. Αυτά τα αρχικά προβλήματα, δεν ήταν κάτι που μας ξάφνιασαν. Περιμέναμε δυσκολίες στο πρώτο τεστ και τώρα πρέπει να διορθωθούν τα προβλήματα πριν τις δοκιμές στο Μπαχρέιν.

Για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η στιγμή της αλήθειας θα έρθει στην Μελβούρνη. Η Ferrari φαίνεται να έχει κάνει τεράστια προσπάθεια κατά τον χειμώνα και η Mercedes έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τον κινητήρα της. Η Renault όμως θα επιστρέψει, το μόνο ερώτημα είναι το πότε. Ακόμα και ένα μειονέκτημα στον πρώτο αγώνα, δεν σημαίνει αυτόματα και ήττα στο πρωτάθλημα. Μέχρι την Μελβούρνη θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με την Renault.

[Πηγή: Salzburger Nachrichten]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...