Rosberg: Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε οι γρηγορότεροι και στην Ισπανία

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Η κυριαρχία της Mercedes στους πρώτους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Formula 1 είναι γεγονός. Σύμφωνα με τον Nico Rosberg, τον οποίο είδαμε πρόσφατα να οδηγεί ένα μονοθέσιο 60 χρόνων με μια κάμερα στο χέρι, αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα, παρότι οι υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν να μειώσουν το κενό. Μπορεί η διαφορά να μειωθεί, λόγω των αναβαθμίσεων που θα φέρουν οι ομάδες στην Ισπανία, αλλά ο Γερμανός δηλώνει αισιόδοξος, πως η ομάδα του θα διατηρήσει το προβάδισμα που έχει.

Μέχρι στιγμής είχαμε μεγάλη διαφορά από τους κοντινότερους αντιπάλους μας, αλλά έχουν περάσει 3 εβδομάδες από τον αγώνα της Κίνας και σίγουρα έχουν γίνει πολλά πράγματα. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Ελπίζω πως ακόμα έχουμε το προβάδισμα, απλά πρέπει να δούμε πόσο μεγάλο είναι. Πιστεύω πως θα είμαστε ακόμα οι γρηγορότεροι.

Η Βαρκελώνη είναι συνήθως καλός δείκτης για την εξέλιξη της χρονιάς. Όχι μόνο επειδή κάνουμε συχνά δοκιμές στη συγκεκριμένη πίστα, αλλά και γιατί τα χαρακτηριστικά της πίστας μας δείχνουν πόσο ανταγωνιστικό θα είναι ένα μονοθέσιο στις υπόλοιπες πίστες.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής οι δύο οδηγοί της Mercedes δεν έχουν χάσει καμία pole position και κανέναν αγώνα, με αποτέλεσμα η κυριαρχία τους στο φετινό πρωτάθλημα κατασκευαστών να θεωρείται σχεδόν δεδομένη. Οι Red Bull, Force India και Ferrari έχουν αθροιστικά μόλις 9 βαθμούς περισσότερους, από ότι έχει η Γερμανική ομάδα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...