Video: Ο Rosberg βγάζει selfie ενώ οδηγεί την Mercedes W196

Σχετικά άρθρα

Rosberg

Φαντάζομαι πως σου είναι γνωστές οι selfies φωτογραφίες, και μάλλον μπήκες κι εσύ στον… πειρασμό να βγάλεις φωτογραφία τον εαυτό σου, είτε είσαι μόνος σου είτε με παρέα. Η φαντασία τού ανθρώπου τού επιτρέπει να βγάλει μερικές selfies σε πολύ όμορφα μέρη, αλλά προφανώς δεν μπορώ να γνωρίζω πού έχεις βγάλει την καλύτερη selfie.

Αυτό που μπορώ με βεβαιότητα, όμως, να πω είναι ότι δεν το έχεις κάνει ενώ οδηγείς κάποιο μονοθέσιο Formula 1, και μάλιστα όταν αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο! Το έκανε, όμως, ο Nico Rosberg: ο οδηγός τής Mercedes βρέθηκε στο Hockenheim για τον πρώτο φετινό αγώνα στο DTM και οδήγησε την Mercedes W196, ένα μονοθέσιο με το οποίο αγωνιζόταν ο θρυλικός Juan Manuel Fangio, το 1954!

Κι ενώ ο 28χρονος οδηγούσε, κρατούσε μία συσκευή (δεν ξέρουμε αν είναι κάμερα τύπου GoPro ή κάποιο SmartPhone), “τραβώντας” υπερήφανα video τον εαυτό του! Το επόμενο βήμα είναι να γίνει στα τωρινά μονοθέσια, αν και ο χώρος είναι πολύ πιο περιορισμένος στο cockpit και δύσκολα θα δούμε κάτι αντίστοιχο.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...