Horner: Ο Newey δε φεύγει από τη Red Bull

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Bahrain - Qualifying

Όσο η ανταγωνιστικότητα της Ferrari δεν παίρνει την ανιούσα, τόσο θα πληθαίνουν οι φήμες για ενδεχόμενες μεταγραφές στο Maranello. Ο…αγαπημένος των δημοσιογράφων είναι φυσικά ο Adrian Newey, ο κορυφαίος αεροδυναμιστής στη Formula 1, που από το 2006 εργάζεται για λογαριασμό τής Red Bull, τα μονοθέσια του οποίου έχουν χαρίσει στην αυστριακή ομάδα 4 πρωταθλήματα οδηγών, 4 πρωταθλήματα κατασκευαστών, 47 νίκες, 105 βάθρα, 57 pole positions και 52 ταχύτερους γύρους.

Οι τελευταίες φήμες ήθελαν τη Scuderia να προσπαθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασία με τον Βρετανό τεχνικό, όταν ο ίδιος είπε ότι θα σκεφτεί το μέλλον του, όμως ο Christian Horner, Πρόεδρος της Red Bull Racing, τις διαψεύδει.

Πάντα υπάρχουν οι φήμες, έτσι δεν είναι; Είναι silly season. Όλοι έχουμε συμβόλαιο, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτώ κι εγώ το μέλλον, αλλά είμαι επικεντρωμένος στο να βρεθούμε μπροστά απ’ αυτά τα ασημί αυτοκίνητα.

Οι φήμες υπάρχουν κάθε χρόνο για το μέλλον τού Adrian, αλλά έχει ξεκαθαρίσει σ’ εμένα τα αισθήματα για την ομάδα και. Αγαπάει την ομάδα και απολαμβάνει το περιβάλλον που εργάζεται. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί η Ferrari τον θέλει. Ο Adrian πάντα απολαμβάνει την πρόκληση.

[Πηγή: The Guardian | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...