Μώλωπες στα πόδια του Raikkonen, θα είναι κανονικά στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Raikkonen

Από το σφοδρό ατύχημα του Kimi Raikkonen σημαδεύτηκε ο χθεσινός αγώνας στο Silverstone. Ο Φινλανδός βγήκε αρχικά εκτός πίστας στην Aintree, τη στροφή 5, μπαίνοντας και πάλι στην πίστα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει την πορεία της F14 T, η οποία κατέληξε στις μπαριέρες και τις μετρήσεις να δείχνουν τα 47G στιγμιαία στο σώμα τού Raikkonen.

Παρά την πολύ μεγάλη βιαιότητα της σύγκρουσης, ο 34χρονος αποκόμισε μόνο κάποιους μώλωπες στα πόδια του, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Scuderia, Marco Mattiacci, με τον Ιταλό να τονίζει ότι ο “Iceman” θα βρεθεί και πάλι μέσα στο μονοθέσιο για το Γερμανικό Grand Prix, που είναι προγραμματισμένο για τις 18-20 Ιουλίου.

Το πιο σημαντικά νέα είναι ότι είναι όλα καλά με τον Kimi, ακόμα κι αν η σύγκρουση με τις μπαριέρες ήταν ισχυρή. Έχει κάποιους μώλωπες και θ’ αναρρώσει για να είναι σε φόρμα για τον επόμενο αγώνα.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr